Májové pobuzení - dokonalý all inclusive pobyt plný odpočinku, dobrého jídla a pití ve dnech 1.-5.5.2024!

Více informací

Darovanské Týčko Tour 2022

Vážení hráči,
již tuto sobotu 28. května odstartuje tradiční celosezonní formát DAROVANSKÉ TÝČKO TOUR 2022 v podobě 6ti prémiových golfových turnajů nejen pro členy klubu ale i pro širokou golfovou veřejnost. Každý měsíc od května do října si můžete vyzkoušet některou z kombinací našich tří devítek a soutěžit o poháry a hodnotné ceny od partnerů Tour. Vedle trofejí na Vás čekají také vouchery na služby a produkty z portfolia Resortu Darovanský dvůr.
 
Tím největším tahákem je zcela určitě novinka v podobě soutěžního žebříčku Tour, kde budeme zaznamenávat Vaše výsledky (STB Netto) z jednotlivých turnajů a 4 nejlepší budou počítány do celkového pořadí Darovanské týčko Tour 2022.
 
Ve hře není nic míň, než roční hrací karta 2023 na hřiště Resortu Darovanský dvůr pro vítěze, pro další hráče na stupních vítězů víkendový pobytový voucher a voucher na relax do našich Antických lázní.
 
A co byste řekli tomu, kdybychom pro Vás společně se závěrečným říjnovým turnajem připravili Tour afterparty v duchu mnichovského Oktoberfestu s nabídkou typické bavorské kuchyně, ochutnávkou nezaměnitelných nápojů a zábavy?
 
Už se nemůžete dočkat?

Nezapomeňte se včas registrovat do turnaje na serveru ČGF, nebo přímo zde kliknutím na REGISTRACE


Těšíme se na setkání s Vámi!
Tým Resortu Darovanský dvůr



Resort Darovanský dvůr