Májové pobuzení - dokonalý all inclusive pobyt plný odpočinku, dobrého jídla a pití ve dnech 1.-5.5.2024!

Více informací

Roční členství 2023 v Golfovém klubu Darovanský dvůr

     Staňte se na nadcházející sezónu členem Golfového klubu Darovanský dvůr a získejte nejlepší podmínky pro hru na 27mi jamkovém mistrovském hřišti. Čekají Vás zajímavé členské nabídky a zvýhodnění, budete se moci zúčastnit bojů o tituly Mistrů klubu ve hře rány, jamkovce nebo dvojic. To ale zdaleka není vše. Zázemí domovského Resortu Darovanský dvůr Vám poskytne skvělé podmínky nejen pro hru samotnout ale i pro trénink na driving range nebo 9ti jamkové akademii. Pro chvíle oddechu a relaxace určitě uvítáte jedinečné wellness v podobě Antických lázní a masáží. V průběhu sezóny si zahrajete také několik zábavných formátů určených především Vám členům a užijete přátelská setkání s ostatními členy, ať již u sklenky vína, grilovací párty nebo na tenisovém turnaji. 
     Naše roční členství jsou koncipována tak, aby uspokojila nejen jednotlivé zájemce od dětí až po seniory, ale i celou rodinu. Je na Vás, které z nich si vyberete. Kompletní nabídku najdete kliknutím na odkaz ROČNÍ ČLENSTVÍ 2023
Kterékoliv roční členství si samozřejmě můžete pořídit i jako tzv. "nedomovské", tedy jako své druhé. 
    Variantou, jak se stát naším členem, je plnohodnotné řádné členství, ke kterému najdete více informací zde KMENOVÉ ČLENSTVÍ. Nevíte si rady, jaké členství je pro vás to nejlepší? Rádi vám poradíme buď přímo na recepci nebo na našem emailu.
     Pro ty z Vás, kteří uhradí členské poplatky do 31.12. 2022, máme připraven bonus v podobě volného fee na 18 jamek PO-NE, které můžete například využít k pozvání na hru některého z Vašich golfových přátel.
 
     Pokud máte zájem obdarovat členstvím v našem klubu někoho z Vašich blízkých k Vánocům, narozeninám, svátku či jen tak, není nic jednoduššího než nám napsat na golf.hriste@darovanskydvur.cz a my pro Vás připravíme dárkový voucher i se jménem a věnováním obdarovanému!  
Máte speciální přání? Dejte nám vědět, jsme tu pro Vás a určitě společně zvládneme vymyslet i něco neobvyklého!

 



Resort Darovanský dvůr